У Львові тренувальна автосмуга стала сміттєзвалищем. Фото

4596 1
Тренувальний майданчик для водіїв-початківців на вулиці Північній у Львові перетворився на сміттєзвалище.
Фото - tvoemisto.tv

Фото - tvoemisto.tv

Стихійне сміттєзвалище можна побачити в кінці вулиці Північної. Саме там стоять шини, проїжджаючи повз які, водії-новачки вчаться маневрувати. Попри стійкий сморід та засмічене узбіччя, яке швидше нагадує сміттєзвалище, львів'яни продовжують там тренуватись на своїх автомобілях. 

Як видно на фото Google Maps, вже у 2011 році узбіччя було доволі засміченим, і з цього часу перетворилось на стихійне сміттєзвалище. 

Нагадаємо, тренувальний автомайданчик на вул. Північній розташований неподалік МРЕВ ДАІ Львова, що на вул. Данила Апостола.  


Читайте також:
2 Лютого, 2015 10:24
Орест Біля тої дороги є дуже гарні місця, ростуть різні дикі трави і навіть дика полуниця. Хто небудь бачив в своєму житті дику полуницю? А там вона росте. Але львівшькі рогулі приїзджєют з Італиї і зачинают робети євроремонти, а будівельне сміття вивозять туда.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!