На Зелені свята тимчасово дозволять заїзд автомобілями на територію кладовищ

2196 0
На свято Трійці (Зелені свята), 4-го і 5-го червня, буде дозволено заїзд на цвинтарі легкових авто з особами з обмеженими можливостями
фото: static.iloveukraine.com.ua

фото: static.iloveukraine.com.ua

В’їзд на території кладовищ автомобільним транспортом заборонено. Однак на свято Трійці буде дозволений заїзд легкових автомобілів лише з особами з обмеженими можливостями. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Під час святкування Зелених свят передбачається масове відвідування родинних поховань на кладовищах міста. Тому, 4-го і 5-го червня, з 15:00 до 18:00 буде дозволений заїзд легкових автомобілів з особами з обмеженими можливостями та з особами похилого віку, які не здатні пересуватися самостійно і потребують перевезення на автомобільному транспорті для відвідування родинних поховань.

Читайте також: Батьківство у Львові як форма інвалідності

«В’їзд на території кладовища автомобільним транспортом заборонений. Просимо пам’ятати про це, поважати один одного та не створювати незручностей відвідувачам і працівникам кладовищ», – розповіли у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Опублікувала Олеся Шеремета

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!