У Львові в Парку культури встановлять інклюзивний дитячий майданчик

6044 0
У Парку культури встановлять майданчик для дітей з особливими потребами. По вулиці Зарицьких вже розпочалися роботи з демонтажу старого майданчику та встановлення нового – інклюзивного.
Фото: gurt.org.ua, konkurs.naiu.org.ua, clipnews.info, brovary.pravo-znaty.org.ua

Фото: gurt.org.ua, konkurs.naiu.org.ua, clipnews.info, brovary.pravo-znaty.org.ua

Львів став одним з 4-х міст України, яке виграло конкурс «‪#‎THISABILITY | МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ВСІХ», що проводили Національна Асамблея інвалідів України та Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ). Від Львова в цьому конкурсі була спільна заявка від Парку культури, управління молоді, сім'ї та спорту м. Львова, ініціативи «Львів дружній до сімей і дітей» та Інституту суспільних ініціатив.

«Цей майданчик стане першим в парку, який без обмежень зможуть відвідувати діти з обмеженими можливостями. Він буде облаштований таким чином, аби малеча на візках могла комфортно пересуватися і кататися», - розповів Сергій Хомчин, менеджер проектів Парку культури.

Проект  інклюзивного дитячого майданчика

Це майданчик українського виробника, а саме компанії «Гойра», вона ж проводить роботи по його встановленню. Відкриття інклюзивного майданчика планується на початок травня. На ньому будуть присутні представники Національної Асамблеї інвалідів України та Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!