У Львові вчора горів ресторан Kraft Burger

2702 0
Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.
Фото:rbc.ua

Фото:rbc.ua

Вчора, 20 червня, у Львові на вул. Рилєєва, 12 сталася пожежа у будинку закладу громадського харчування «Kraft Burger». Внаслідок пожежі ніхто не постраждав, але вогнем знищене технологічне обладнання кухні. Про це йдеться у повідомленні ДСНС.

«О 16:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Рилєєва, 12 в цокольному приміщенні чотирьохповерхового житлового будинку закладу громадського харчування «Kraft Burger». До місця виклику виїхали рятувальники. Пожежу локалізовано о 16:33 та повністю ліквідовано о 16:39», - йдеться у повідомленні. 

Вогнем знищено технологічне обладнання кухні на площі 15 м.кв., пошкоджено речі побутового вжитку на площі 5 м.кв.

Нагадаємо, вчора на Львівщині виникла пожежа у рейсовому автобусі поблизу с. Тухолька Стрийського району. Автобус здійснював рейс за маршрутом Львів – Жупани. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!