У Львові відкриють новий автовокзал. Де та коли?

4951 0
У п'ятницю, 25 грудня, у Львові урочисто відкриють новозбудований автовокзал «Двірцевий». Він з’явиться на місці колишньої автостанції №8.
фото: lvivexpres.com, mapia.ua, volynnews.com

фото: lvivexpres.com, mapia.ua, volynnews.com

Як інформують у прес-службі Львівської обласної організації роботодавців транспорту, потужності автовокзалу розраховані на здійснення до 500 відправлень  автобусів щоденно. Разом з уже існуючими сучасними автовокзалами  «Львів» і «Північний» відіграватиме важливу роль у перевезенні та обслуговуванні пасажирів. При будівництві намагалися зберегти старовинний архітектурний стиль площі Двірцевої, щоб автовокзал гармонійно поєднувався з будівлею головного залізничного вокзалу.

Львів’яни та гості міста зможуть  скористатися залом очікування, оснащеним LCD-моніторами з трансляцією важливої он-лайн інформації, а також  безкоштовним доступом до мережі інтернет за допомогою технології Wi-Fi. У приміщенні встановлена екологічно безпечна інвекторна система опалення, автовокзал обладнаний вентиляцією та новітньою системою пожежної безпеки. Також враховані потреби осіб з обмеженими фізичними можливостями та створена спеціальна служба для  надання їм послуг.

Окрім цього, усі бажаючі матимуть змогу придбати квитки безпосередньо в салоні автобуса, скориставшись новою послугою мобільної автобусної каси, розробленої за технічним завданням підприємства ТзОВ «Гал-Всесівіт».

Нагадаємо, улітку в Львові затвердили інвестиційний проект будівництва автобусних станцій для відправлення маршруток у Бібрському, Ходорівському та Городоцькому напрямках. 

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!