У Львові відновлює роботу маршрут №5а

2713 0
А на минулому тижні, 20 травня, продовжив курсувати автобус №2а, що сполучає ЛНУ ім. Івана Франка та АС «Західну».
Фото: lviv.molbuk.ua

Фото: lviv.molbuk.ua

Від завтра, 27 травня, у Львові відновить свою роботу маршрут №5а, що сполучає Винники з площею Різні в центрі міста. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила речниця комунального АТП-1 Ірина Рєвунова.

На маршруті курсуватимуть чотири автобуси середнього класу у будні і три – на вихідних. Схема:

пл. Різні – просп. В. Чорновола – просп. Свободи – пл. А. Міцкевича – пл. Галицька – пл. Соборна – вул. В. Винниченка – пл. Митна – вул. Личаківська – м. Винники (вул. Галицька – вул. Т. Шевченка – вул. В. Стуса – вул. І. Франка – вул. Забава) – м. Винники (вул. Забава) – м. Винники (вул. І. Франка – вул. Галицька) – вул. Личаківська – вул. Підвальна – пл. Данила Галицького – вул. І. Гонти – пл. Князя Ярослава Осмомисла – пл. Різні.

Читайте також: Водія автобуса №5а, якого звинувачують у бійці з пасажиром, відсторонили від роботи

Окрім цього, на минулому тижні, 20 травня, після локдауну продовжив курсувати автобус №2а, що сполучає ЛНУ ім. Івана Франка та АС «Західну».

Нагадаємо, із 29 травня автобус №10 їздитиме щоденно. Детальніше про це читайте за посиланням

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!