У Львові відновила роботу GPS-карта, де можна стежити за снігоприбиральною технікою

7867 0
Карта була не активною упродовж доби, тож мешканці не могли відслідкувати, де розчищають вулиці від снігу.
Фото: пресслужба ЛМР

Фото: пресслужба ЛМР

Львів'яни знову можуть відстежувати онлайн, яка снігоприбиральна техніка працює у місті. Напередодні львів’яни скаржилися на те, що карта з кількістю снігоприбиральної техніки не показує жодної одиниці обладнання на вулицях міста.

Читайте також: Львів у полоні снігу. Оперативна інформація в один клік

Зокрема, у Галицькому районі показує, що працює навантажувач на площі Ринок, а також неподалік площі Старий Ринок.

Загалом у мерії звітують, що у місті працює 81 одиниця снігоприбиральної техніки. До прибирання залучили 1 725 працівників комунальних підприємств. Також у Ратуші анонсували, що о 15.00 год працівники міськради вийдуть на прибирання вулиць разом із комунальниками.

Заступник об'єднаного Галицького-Франківського шляхово-ремонтного підприємства Назар Наконечний у коментарі Тvoemisto.tv розповів, що снігоочисна техніка працює без перерви другу добу.

«На дорогах у Франківському районі Львова працює грейдер. Коли трохи зменшиться рух, трактор буде підмітати вулиці від снігу. На бічні відправляємо менші трактори підмітальні. Ми працюємо уже другу добу. Сніг не припинявся. Техніка проїхала, замела все, а воно майже одразу задуло снігом знову. Висипаємо піскосуміші, сіль на дороги. Техніка заїздила лише на перезмінку і на завантаження піскосумішю», – прокоментував Назар Наконечний.

Читайте також: Як Львів втрачає гроші через снігопади, або Чому все потрібно робити вчасно

Нагадаємо, Львівщину накрив циклон, який приніс сильний сніг, хуртовину та ожеледь. Синоптики закликають водіїв та пішоходів бути дуже уважними та обережними і не покидати домівок без нагальної потреби.

Як львів'яни намагаються доїхати на роботу, дивіться у стрімі на «Твоє Місто».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!