У Львові відремонтують три вулиці за рахунок ЄІБ

3582 0
Європейський інвестиційний банк розпочне фінансування після завершення проектувальних робіт.
фото: Wikimapia

фото: Wikimapia

Реконструкцію вулиці Вітовського включно з площею ім. Франка, вулиць Бандери та Шевченка проведуть за рахунок фінансування Європейського інвестиційного банку. Про це стало відомо з відповіді ЛКП «Львівавтодор» на інформаційний запит Львівського порталу.

«За всіма проектами  процедура виділення коштів  на будівельні роботи  та самі роботи  розпочнуться після завершення виготовлення проектно-кошторисної документації та затвердження її  у встановленому порядку (експертиза проектів, проведення тендерних закупівель, отримання дозволів на виконання будівельних робіт)», –  зазначили дорожники.

Читайте також: Які дороги ремонтуватимуть у Львові наступного року. Перелік

Нещодавно речник «Львівавтодору» Олексій Хміль у коментарі Tvoemisto.tv повідомив, що цього року площу Франка ремонтувати не будуть. Ремонтувати площу Франка планують разом із прилеглою вулицею Вітовського, проекту реконструкції якої ще не затвердили.

У листопаді стало відомо, що на вулиці Шевченка планують збудувати новий міст. Також, в кінці минулого року громадські слухання щодо проекту реконструкції вулиці Бандери відхилили проект реконструкції вулиці.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!