На правах реклами

У Львові відремонтують вулицю Козловського

1543 0
У Львові до кінця літа заплановано відремонтувати вулицю Козловського.
фото: pravda.if.ua

фото: pravda.if.ua

До «Громадського руху «Народний контроль» звернулися мешканці вулиці Козловського у Львові, які поскаржилися на поганий стан дороги.

«Через Сихівську районну адміністрацію вимагатимемо, щоб жахливу аварійну дорогу полагодили», – заявила координатор «Народного Контролю» у Сихівському районі міста Львова Олена Дмитрієнко.

У місцевій адміністрації виправдовуються, мовляв, не ремонтували дороги, бо поруч певний час тривало будівництво. Однак запевнили, що  цьогоріч ділянку таки приведуть до ладу.

«Почалося будівництво будинку, проводилися інженерні мережі, тому дорога на вулиці Козловського і зруйнована. До кінця літа, наприклад, до 1 вересня  ми її відремонтуємо», – повідомив начальник відділу комунального господарства Сихівської райдержадміністрації міста Львова Віктор Західний.

На правах реклами

 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!