У Львові вперше за багато років відбувся кубок зі санного спорту. Фото. Відео

7069 0
Участь у кубку взяли більше 60 учасників віком до 15 років.

Сьогодні, 20 лютого, у Львові, у студентському парку Львівської політехніки, що по вулиці Остроградських, 12 (поблизу вул. Сахарова) тривають змагання санкарів на натуральній трасі.

Участь у Кубку Львова з санного спорту взяли юнаки та дівчата віком до 15 років. кожен змагався у своїй віковій групі – D, C І B.

За словами головного тренера збірної України з санного спорту Тараса  Гарцули, санну трасу для спортсменів у Львові робили самі тренери з дітьми.

«Трасу готували кілька днів. Вона цілком безпечна, радіуси повороту не великі», – каже Трас Гарцула.

Загалом, у сьогоднішньому змаганні взяли участь більше 60 учасників.

Як каже керівник школи Зимових видів спорту Мар'ян Гузнер, та ці змагання чекали майже 5 років.

«Завжди виходило зробити один-два віражі, далі наступало потепління і до змагань не доходило. А цього року ми вже тиждень працювали під керівництвом старшого тренера і нам вдалося розпочати змагання. Будемо сподіватися, що й вдасться завершити і погода цьому не завадить», – зазначає Мар'ян Гузнер.

За його словами, така практика для дітей – великий крок вперед у спорті.

Загалом траса складається з 7 віражів, її робили упродовж тижня.

Фото Тараса Бабенчука


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!