У Львові вранці відновили рух усіх трамваїв та тролейбусів

1356 0
На вул. Виговського ліквідували порив на резервному кабелі живлення.

Сьогодні вранці у Львові відновили рух усіх трамваїв та тролейбусів. За повідомленням ЛКП «Львівелектротранс», вчора пізно ввечері працівники підприємства ліквідували аварію на вул. Виговського на резервному кабелі живлення, що дало змогу забезпечити випуск всіх трамвайних та тролейбусних маршрутів, пише ЛМР.

Читайте також: У Львові вийшли з ладу одразу дві кабельні лінії. Їх проклали ще понад 50 років тому

За словами в.о. директора ЛКП «Львівелектротранс» Володимира Коваліва, вночі ліквідували аварію на вул. Виговського, проте на вул. Городоцькій знайшли ще одне місце пошкодження кабелів, і його будуть ліквідовувати.

Нагадаємо, вчора з ладу вийшли дві кабельні лінії, що призвело до знеструмлення тягових підстанцій № 3 і № 7, які живлять трамвайне депо на вулиці Городоцькій та тролейбусні маршрути № 22 і № 32. Кабелі прокладали ще в 1967-1968 роках та вже вичерпали свій ресурс.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!