У Львові виступить гурт «KOZAK SYSTEM» з міні-альбомом «Не моя»

2581 0
У п’ятницю, 31 березня, у клубі «Picasso» гурт «KOZAK SYSTEM» презентує свій EP «Не моя».

Окрім хітів, «KOZAK SYSTEM» привезуть із собою кілька абсолютно нових треків, які незабаром увійдуть уже до четвертого повноцінного лонгплею гурту. 

«Цей концерт - унікальна можливість потрапити на наш клубний,  затишний, але від того не менш вибуховий виступ у Львові, адже незабаром розпочнеться гарячна фестивальна пора open-air’ів та різноманітних фестивалів, - каже лідер гурту «KOZAK SYSTEM» Іван Леньо. - А в наших планах на найближчий час - не тільки українські «фести»: як завжди, вирушаємо в Європу та Америку. Дуже чекаємо на зустріч із львів’янами та будемо щасливі побачити повний зал клубу «Picasso», як це було і на київський презентації міні-альбому «Не Моя».

Початок концерту - 19:00.

Довідка. «KOZAK SYSTEM» – український гурт, який постійно представляє Україну на європейських та світових музичних фестивалях. У 2015-му польські мас-медіа назвали «KOZAK SYSTEM» найвідомішою командою з України, а трек «Kochaj i Żyj», записаний разом з польським гуртом «Red Lips» - безумовним хітом, який опинився у трійці найкращих польських треків року.

Влітку 2015-го «KOZAK SYSTEM» представляли Україну на міжнародному музичному фестивалі у Польщі «Oświęcim LIFE Festival», де грали разом з «UB40», Сhris De Burgh, Lemon та іншими відомими музикантами зі всього світу. Згодом козаки зіграли на чеському фестивалі «TRUTNOFF», де стали хедлайнерами разом із «Prodigy», «The Subways», «Matisyahu».

Восени 2015-го «KOZAK SYSTEM»  проїхали найбільшими містами України з концертною програмою «НАШ МАНІФЕСТ». У березні 2016-го разом з польским гуртом «Enej» музиканти відіграли з аншлагом концертну програму «Warszawa-Київ» в київському клубі «Sentrum»: не всі бажаючі тоді змогли потрапити на концерт, через що було оголошено додатковий виступ.

Після концертного літа в Україні, Європі, США та Канаді, в листопаді 2016-го «KOZAK SYSTEM» представили EP платівку «Не Моя» в київському клубі «ATLAS», а однойменний сингл і досі не сходить з лідерських місць чарту «Селекція» від «Джем ФМ».

За чотири роки існування, Kozak System випустили три лонгплеї: «Шабля»,  «Пісня Самонаведення» (з Тарасом Чубаєм) та «Живи  і люби». Зараз триває студійна робота над четвертою платівкою, презентація якої запланована на осінь цього року. Тоді ж заплановано всеукраїнський тур козаків.

Ціна квитків на концерт гурту «KOZAK SYSTEM» 31 березня у «Picasso» - від 150 до 400 грн.

Продаж квитків - на сайті gastroli.ua: https://gastroli.ua/en/tickets/kozak-system-2017-02-02-20-28/buy

А також - в касах «GASTROLI» по місту. Детальніша інформація та замовлення квитків: 0 800 507 577.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!