У Львові виступить син Елли Фітцджеральд

2014 0
Рей Браун-молодший дасть концерт у складі джазового квартету.
Фото: bp.blogspot.com

Фото: bp.blogspot.com

21 вересня, четвер, о 20:00 в арт-центрі «Дзиґа» відбудеться концерт легендарного джазового музиканта Рея Брауна-молодшого у спільному проекті з чиказьким барабанщиком Френком Паркером, львівським піаністом Юрієм Середіном та контрабасистом Андрієм Арнаутовим.

Рей Браун-молодший народився 13 жовтня 1949 р. в Нью-Йорку, виріс в Лос-Анджелесі. В домі його батьків – Елли Фітцджеральд та Рея Брауна-старшого – часто гостювали інші знамениті музиканти Луї Армстронг, Френк Сінатра і Нат Кінг Коул.

Його музичні здібності проявилися досить рано – хлопець почав давати концерти ще школярем, а незабаром уже виступав на музичних фестивалях в США і Канаді.
Випустив диски: «Stand By Me», «From the Heart» і «Time for Love» в стилях джаз, R & B і блюз.
Останній проект Брауна, альбом «Friends And Family», складається з дуетів із зірками: Діон Уорвік, Джейн Монхайт, Dr.John, Пол Вільямс з гурту The Temptations, Лонні Сміт, Джеймс Муді, з саксофоністом Девідом Ньюманом і вібрафоністом Террі Гібзом.

Початок концерту: 20.00

Місце проведення: арт-центр «Дзиґа», вулиця Вірменська, 35.

Вартість квитків:150 грн. Квитки можна придбати в галереї «Дзига».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!