У Львові запускають бакалаврські програми, що дозволять поєднати навчання і роботу. Як потрапити

8196 0
Із вересня стартують унікальні програми з дуальною формою навчання, в межах яких студенти навчатимуться та працюватимуть одночасно.
Фото: clutch.ua

Фото: clutch.ua

SoftServe спільно з Львівським національним університетом ім. Івана Франка хочуть наблизити систему освіти до потреб випускників та ринку праці. Із вересня в закладі стартують унікальні програми з дуальною формою навчання, в межах яких студенти навчатимуться та працюватимуть одночасно. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: Для учасників ЗНО створили мобільний додаток. Де завантажити

:

  • SoftServe спільно з викладачами університету.
  • SoftServe. Студенти не лише працюватимуть пліч-о-пліч з ІТ-спеціалістами, а також оцінюватимуться на рівні з працівниками компанії. Оцінки результативності роботи студентів передаватимуться університету.

 

Computer Science) і Факультет прикладної математики (програма Computer Science). Набір на програми розпочнеться 14 липня і триватиме до 23 липня, програми з унікальною формою навчання - доступні для кожного. 

Science. Факультет електроніки та комп’ютерних технологій

 – найбільша глобальна ІТ-компанія з українським корінням, що працює у галузі розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг. Близько 10 000 співробітників працюють у 38 офісах, що розміщені від Сан-Франциско до Сингапуру. Головні офіси компанії розташовані у Львові та Остіні (штат Техас, США). Розробницькі центри компанії – у Львові, Києві, Дніпрі, Харкові, Рівному, Івано-Франківську, Чернівцях, Софії (Болгарія) та Вроцлаві, Білостоку, Глівіце та Варшаві (Польща). 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!