У Львові запустили флешмоб на підтримку «Оселі»

2340 0
12 червня Спільнота взаємодопомоги «Емаус – Оселя» святкує своє 18-річчя.
Фото Христини Гоголь

Фото Христини Гоголь

Цими вихідними, 12 червня, Спільнота взаємодопомоги «Емаус – Оселя» святкує своє 18-річчя. З нагоди цього, усіх небайдужих запрошують приєднатися до благодійного інстаграм-сейлу, повідомила на своїй сторінці Євгенія Нестерович.

Читайте також: «Оселя», яка допомагає бідним та бездомним, потребує допомоги

«Обираєте у себе в шафі щось класне, літнє, чудесне, але таке, що вам вже хочеться відпустити у світ – і виставляєте цю річ на продаж у своєму Інстаграмі чи Фейсбуці з позначкою #oselyabirthdaysale #oselya18», – каже Євгенія Нестерович.

За її словами, ціну визначити можна на свій розсуд, оплату – скерувати одразу на рахунок Оселі або власноруч передати «Оселі» згодом.

«Приєднуйтесь – непотрібних речей і непотрібних людей не буває, і якась дрібничка з вашої шафи стане частинкою внеску на добру справу у масштабах цілого міста», – закликала вона.

Як допомогти спільноті «Оселя»:

  • залиште непотрібні вам речі у доброму стані в одному із контейнерів «Оселі» (адреси тут);
  • поділіться продуктами харчування з бездомними людьми (телефонуйте 096 426 47 96);
  • замовте реставрацію меблів у майстерні «Оселі» (зробіть фото меблів і відправте на вайбер 096 426 47 96);

Також спільноту можна підтримати фінансово, переказавши кошти на картку Спільноти взаємодопомоги «Оселя»: Приват банку 5169 3305 18406647.

Читайте також: Що варто і не варто приносити до контейнерів «Емаус Оселі» у Львові. Відео

Нагадаємо, щодня до спільноти «Емаус – Оселя», яка у Львові є єдиним центром денного перебування бездомних людей, приходять десятки безпритульних, які залишилися без засобів існування. Львівська міська рада надала в оренду Оселі у 2019 році будинок для облаштування там санітарно-гігієнічного центру, але він потребує суттєвого ремонту. Тож Оселя шукає ідеї, підтримку, кошти, щоб Осередок підтримки бездомних людей запрацював на новому європейському рівні.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!