У Львові жінка випала із маршрутки і отримала перелом гомілки

2822 0
За інформацією завідувача першого травматологічного відділення Лікарні швидкої допомоги Романа Машталера, жінку, яка травмувалась сьогодні на вулиці Тракт Глинянський, госпіталізовано з діагнозом закритий перелом гомілки. Про це інформують у прес-службі міськради.
Фото: gazeta.lviv.ua, postup.brama.com, lvivpost.net, pohlyad.com, varianty.net, skyscrapercity.com

Фото: gazeta.lviv.ua, postup.brama.com, lvivpost.net, pohlyad.com, varianty.net, skyscrapercity.com

Як розповів директор ЛК АТП-1 Михайло Сидорович, на зупинці громадського транспорту на вулиці Тракт Глинянський при посадці в автобус №29 між пасажирами сталася штовханина,  під час якої жінка впала та травмувалася. «Зі слів водія, жінка впала та травмувалася на зупинці громадського транспорту, в салон автобусу вона не заходила. Зараз мій заступник поїхав у лікарню до постраждалої», –з азначив Михайло Сидорович.

Питання щодо цього випадку піднімалось на пленарному засіданні ЛМР. Міський голова Львова Андрій Садовий доручив в.о. першого заступника міського голови з’ясувати всі обставини цього випадку.

Нагадаємо, нещодавно Сихівський районний суд наклав на водія комунального АТП-1 51 грн штрафу за те, що той не дав пасажирам квитків за проїзд і не повернув решту.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!