У Львові відкриють крематорій для тварин

3612 0
ЛКП «Лев» цьогоріч планує відкрити крематорій, облаштувати місце для поховання тварин, а також створити вигульний майданчик.
Фото: Facebook

Фото: Facebook

У 2018 році в ЛКП «Лев» планують придбати мобільний крематорій для тварин. Його вартість становить приблизно 600 000 тис. грн. Про це в коментарі Tvoemisto.tv розповіла директорка підприємства Оксана Кошак.

За її словами, у підприємстві ще не визначились із адресою, де буде облаштовано крематорій. Проте кремація тварин може відбуватися на ділянці по вул. Шевченка, яку місто раніше виділило для будівництва нового притулку, у якому наразі немає пореби. Також там може бути облаштований віварій – стіна для поховання кремованих тварин. Наразі в підприємстві шукають шляхи фінансування проекту.

Читайте також: Львів найкраще в Україні піклується про тварин

Також орієнтовно в 2-3 кварталі 2018 року на вул. Промисловій, 56 неподалік від приміщення ЛКП «Лев» буде відкрито вигульний майданчик. Ним зможуть користуватися мешканці прилеглих будинків, а його створення відбувається за ініціативи громадян.

Окрім того, в підприємстві планують організувати цілодобову роботу комунальної ветеринарної лікарні, що працює у Львові з березня 2016 року. У ній встановлять нове обладнання на кошти закордонних інвесторів, на роботи планують витратити 10 тис. євро.

Читайте також: Чотирилапі вихованці ЛКП «Лев» шукають нові домівки. Фото

У лікарні також розширять перелік послуг, на які будуть надаватися знижки малозабезпечиним людям. Клініка розташована за адресою: Львів, вул. Промислова, 56. Звернутися туди можна за телефоном: 068 535 4545.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!