У Львові з’явиться новий парк динозаврів. Локація, ціни

18913 0
Розважитися на атракціонах з динозаврами можна буде вже вкінці серпня.
Фото ілюстративне: Photo by Fausto García-Menéndez, Unsplash

Фото ілюстративне: Photo by Fausto García-Menéndez, Unsplash

Нову локацію – Парк Динозаврів – облаштують у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького, що на вул. Болгарській, 4 у Львові. Він працюватиме щоденно, буде сезонним та діятиме до листопада. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила речниця парку Ірина Вовк.

«Парк Динозаврів до Львова прийшов з Дніпра. Знаю, що був такий і в Харкові. Відкриття заплановано у 20-х числах серпня. Купуючи квиток, кожен відвідувач отримуватиме браслет, який діятиме упродовж дня. Можна прийти, погуляти, вийти в парк, а потім повернутися. Вартість дитячого квитка 100 грн, дорослого – 150 грн», – каже вона.

Загалом тут буде близько 20 динозаврів. Також для дітей облаштують зону для розкопок.  

Зазначимо, що для окремих категорій вхід у Парк буде безкоштовним. З повним переліком відвідувачі зможуть ознайомитися при вході.

Наразі триває облаштування. Він розташовуватиметься поблизу верхньої алеї парку, тож зручніше дістатися з боку Академії сухопутних військ. 

Читайте також: Законсервований простір. Чого бракує культурі і відпочинку у львівському парку

Юлія Осим

Фото Парку культури 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!