У маленьких містах Львівщини планують відкрити центри масової Сovid-вакцинації

1395 0
Вакцинацію хочуть зробити доступною для всіх мешканців районів.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

Найближчим часом у маленьких містах на Львівщині можуть запрацювати центри масової вакцинації населення від коронавірусу. Нині близько десяти таких центрів вже діють як у Львові, так і в області. Про це під час сьогоднішнього брифінгу повідомив директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис.

Читайте також: Сьогодні та завтра у Львові діятимуть три центри вакцинації. Кого вакцинуватимуть

За його словами, зараз у Львові та області працюють центри вакцинації та пункти щеплень на «Арені Львів», у ТРЦ Forum Lviv, Центрі Довженка на Сихові, а також у Дрогобичі, Новояворівську, Стрию, Трускавці та Червонограді. Від сьогодні щеплення робитимуть ще й на двох нових локаціях у Львові – у ТРЦ «Вікторія Гарденс» та в ліцеї «Львівський».

«Центри вакцинації від коронавірусу, які вже працюють, показують високу ефективність. Зараз працюємо над тим, щоб відкрити такі центри в маленьких містах та зробити вакцинацію доступною для мешканців районів. Зараз напрацьовуємо не лише графік роботи вже наявних восьми центрів, а й пропрацьовуємо, як зробити процес вакцинації максимально зручним для всіх охочих», – каже він.

Читайте також: В Україні почали щеплювати від Сovid-19 колективи компаній. Як подати заявку

Станом на сьогодні на Львівщині вже зробили 134 тис. щеплень від коронавірусу. Із них 115 тис. людей отримали першу дозу вакцини та 18 тисяч – другу, тобто завершили процес імунізації від Сovid-19.

Нагадаємо, упродовж сьогоднішнього та завтрашнього днів, 23 та 24 червня, центри вакцинації діятимуть у ТРЦ «Форум Львів», «Вікторія Гарденс» та ліцеї «Львівський». Також щеплення робитимуть мобільні й стаціонарні бригади медичних закладів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!