У МОЗ анонсували зміни в роботі шкіл, дитсадків і транспорту

10170 0
У Міністерстві вирішили ініціювати відповідні зміни до постанови уряду щодо карантинних заходів.
Фото: meteoprog.ua

Фото: meteoprog.ua

Голови українських міст запропонували міністру охорони здоров’я Максиму Степанову інший режим роботи шкіл і садочків. Про це міністр повідомив сьогодні, 15 вересня, під час брифінгу.

«Я готовий ініціювати ці зміни в постанову уряду, у свою чергу мери підтримали те, що маємо не проводити масові заходи, треба контроль у транспорті, на ринках, у решті закладів. Вони ж запропонували інший режим роботи шкіл або дитячих садків. Ми готові все це підтримувати, щоб зупинити Covid-19, щоб ми могли його перемогти», – каже він.

Читайте також: Вони теж хворіють. Яким є портрет дитини з Covid-19 на Львівщині

Деталей міністр не уточнив. Однак, як повідомляє пресслужба МОЗ, після селекторної наради міністра з міськими головами у міністерстві вирішили ініціювати відповідні зміни до постанови уряду щодо карантинних заходів, які стосуватимуться роботи освітніх закладів, дитячих садків і транспорту.

Чіткіші пропозиції міністра, – уточнюють на сайті LIGA.Life, планують озвучити завтра на щоденному брифінгу, зараз їх ще фіналізують.

Нагадаємо, що заклади освіти, які перебувають у червоній зоні, мають працювати виключно дистанційно. Напередодні Міносвіти пригрозило освітнім департаментам та адміністрації шкіл штрафами, якщо ті не дотримуватимуться карантинних обмежень.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!