У новий covid-корпус лікарні швидкої допомоги шукають лікарів і медсестер

5206 0
Найбільше потрібні терапевти, анестезіологи, медсестри та молодший медперсонал.
Ілюстративне фото: Цензор нет

Ілюстративне фото: Цензор нет

Львівська лікарня швидкої допомоги, що на вул. Миколайчука, 9, запрошує на роботу лікарів-терапевтів, анестезіологів, а також медсестер та молодших медичних сестер, йдеться на сторінці лікарні.

Для лікарів обіцяють заробітну плату від 20 тис. грн, для медсестер – від 17 тис. грн, а для молодшого медичного персоналу – від 15 тис. грн!

Читайте також: Наступного року зарплата лікарів екстреної допомоги має зрости до 22 тисяч гривень

«Ми прагнемо надавати ще більш якісну медичну допомогу для жителів Львова та області! Саме тому, залучаємо до роботи спеціалістів, які мають кваліфікацію та бажання працювати в нашій команді», – йдеться у повідомленні.

Для зацікавлених у роботі просять телефонувати на номери: 032 258 70 70 (для лікарів) та 096 103 20 66 (для медсестринського персоналу).

Читайте також: «Не маємо права захворіти», – медик швидкої допомоги розповіла про виїзди на Covid-19

Нагадаємо, як уже писало Тvoemisto.tv, через збільшення хворих на Covid-19 у лікарні швидкої допомоги розгортають додаткове відділення на 350 ліжок. Воно має бути готове у вкрай стислі терміни. Та щоб повноцінно запрацював новий корпус, тут активно добирають медичний персонал: потрібні лікарі, медсестри, санітарки. Частину медперсоналу переведуть з інших відділень ЛШМД, дехто – зголосився з інших лікарень, проте їх все одно не вистачає.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!