Львів'ян запрошують на сніданок у парку із джазом та майстер-класами

4745 0
Щовихідних у парку Франка організовують «Сніданкові ярмарки». Долучитися до заходу, покуштувати смачну їжу, послухати джаз та взяти участь у майстер-класах може кожен охочий львів’янин.
фото: vk.com

фото: vk.com

Сніданки у парку Франка біля ротонди відбуваються щосуботи та неділі з десятої до четвертої години. Програма заходів змінюється щотижня.

«Не завжди львів’яни мають можливість поїхати на вихідні за місто, тому відпочинок з сім’єю у парку Франка – чудова альтернатива. Тут кожен охочий може посмакувати чудовимі сніданки відвідати майстер-класи та послухати виступи учнів та викладачів Львівської Школи Джазу та сучасної музики, – розповідає Олена Карнаух, координатор проектів БО «Фундація Духовного Відродження». – Наша мета проста та зрозуміла – пропагувати спортивний спосіб життя, здорову культуру відпочинку та харчування».

Читайте також: Сьогодні стартує «Ніч у Львові». Програма першого дня фестивалю

У суботу, 16 липня, на сніданковому ярмарку проходитимуть майстер-класи від студії гончарства та ліпки Гончарня. А в неділю, 17 липня, юні відвідувачі зможуть ознайомитися із технікою торцювання з гофрового паперу. Завдяки цій техніці звичайні картинки перетворюватимуться в яскраві килимки. А ще на сніданках вчитимуть створювати фруктове асорті.

Підготувала Оксана Лісна


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!