У Парку культури відкрили інтерактивну виставку «Вражаріум». Що подивитись і як потрапити

2707 0
У VR в окулярах віртуальної реальності безкоштовно можна піднятися на Еверест, опинитися на шоу Cirque du Soleil та вирушити на африканське сафарі, щоб зустрітися з левами та слонами.
Фото: Наталії Табачин

Фото: Наталії Табачин

У Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького, що на вул. Дмитра Вітовського, 51 відкрили інтерактивну експозицію «Вражаріум». Виставка відкрита поблизу Центральної арки і триватиме до 25 вересня, йдеться на сторінці Парку культури.

У двох морських контейнерах – понад 40 інтерактивів та 6 VR-станцій, аби відвідати туристичні локації найрізноманітніших країн і відчути враження від мандрівки не покидаючи свого міста.

У VR в окулярах віртуальної реальності можна піднятися на Еверест, опинитися на шоу Cirque du Soleil та вирушити на африканське сафарі, щоб зустрітися з левами та слонами. А ще – зазирнути до туристичних столиць світу, опинитися в марокканському місті та доторкнутися до дикої природи.

Вражаріум працює у будні з 16:00 до 21:00 та у вихідні – з 10:00 до 21:00 год. Вхід вільний за обов’язковою реєстрацією через чат-бот: Telegram, Viber.

Реєстрація здійснюється на часовий проміжок в 1 годину. Якщо прийдете пізніше, ніж за 15 хвилин після початку слоту, резерв знімається.

Фото Парку культури та Наталії Табачин


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!