У Парку культури відкривається сезон атракціонів

5349 0
У четвер, 7 квітня розпочне свою роботу єдиний у Львові парк атракціонів. Напередодні він пройшов необхідну інспекцію, яка підтвердила, що атракціони готові до безпечної експлуатації.
Фото: Парк культури

Фото: Парк культури

«Ми успішно пройшли перевірку інспекції і готові приймати відвідувачів. Наразі всі атракціони готові до експлуатації. Також варто зазначити, що у цьому році ми не піднімали ціни, тож всі атракціони у парку залишаються доступними для львів`ян. Раді будемо бачити дітей та дорослих у парку», - поділився директор Парку культури Олександр Молодий.

Загалом у парку запрацює 13 атракціонів та всесезонна гірка. Ціни від 5 гривень. Атракціони Парку культури вже стали частиною історії Львова, багато мешканців, можна сказати, виросли на цих атракціонах.

Дирекція Парку культури вирішила створити в центральній частині парку містечко для дітей для їх фізичного, розумового та культурного розвитку. відтак зараз розпочинається пошук архітекторів, дизайнерів, фандрайзерів, проектних менеджерів, координаторів проекту та бажаючих допомогти для реалізації цього проекту.

Нагадаємо, напередодні у Парку культури відкрилася нова розвага – Турбо гірка. Спуститися на ній можуть діти від 8 років та дорослі. Особливістю цієї гірки є те, що вона буде відкрита для відвідувачів протягом всього року.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!