У Самборі на Львівщині люди вийшли на протест проти карантинних обмежень. Фото

5302 0
Місто віднесли до червоної зони епідеміологічної небезпеки.
Фото: Самбірська газета

Фото: Самбірська газета

У Самборі на Львівщині містяни вийшли на протест до міської ради – вони виступають проти обмежень через те, що місто віднесли до червоної зони епіднебезпеки через поширення коронавірусної інфекції. Про це повідомляє Самбірська газета.

Читайте також: У Дрогобичі від коронавірусу померли лікар-патологоанатом та викладач університету

Міський голова Самбора Юрій Гамар сказав, що після обіду скличе сесію міськради, а потому – засідання комісії з питань ТЕБ і НС для обговорення цього питання.

Додамо, за даними лабораторного центру МОЗ у Львівській області, у Самборі станом на ранок 17 серпня лабораторно підтверджено 182 випадки інфікування коронавірусом.

Нагадаємо, що від сьогодні, 17 серпня, на Львівщині почало діяти нове карантинне зонування. Згідно з рішенням Державної комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій, територія усієї області віднесена до помаранчевої зони. Окрім Самбора, де встановлений червоний рівень епіднебезпеки.

Читайте також: Від сьогодні уся Львівщина у помаранчевій зоні. Що це означає

У червоній зоні заборонено:

  • Роботу громадського транспорту (внутрішнього і міжміського),
  • Нерегулярне автомобільне сполучення, якщо в автівці більше 5-ти пасажирів,
  • Залізничне сполучення (окрім висадки пасажирів),
  • Робота кафе, барів, ресторанів, ТРЦ,
  • Робота закладів освіти.

Також у червоній зони не можуть працювати турбази і хостели, спортивні, культурні та оздоровчі заклади, не відбувається планова госпіталізація хворих.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!