У школах Львова вводять новий предмет

4510 0
Наразі уроки для розвитку правильної постави запровадили для учнів початкових класів у 30-ти школах.
Фото: управління освіти ЛМР

Фото: управління освіти ЛМР

У 30-ти львівських школах запровадили новий предмет. Учні початкових класів на уроках розвивають правильну поставу. Про це повідомляє управління освіти ЛМР на своїй фейсбук-сторінці.

Читайте також: Булінг у львівських школах: що з цим робити?

«Правильна постава – запорука здоров’я. Процес формування постави починається в дитинстві й триває до 25 років. Але дуже важливий етап – ранній шкільний вік, коли відбувається активний ріст хребта», – кажуть в управлінні освіти.

Тому для учнів початкової школи з метою профілактики захворювань хребта та стопи запроваджено уроки здорової постави у 30 школах міста. З наступного року такий урок матимуть учні ще 30-ти шкіл, а згодом практику планують поширити на всі 117 шкіл Львова.

Вчителі, які проводять цей урок раз на тиждень, пройшли відповідну теоретичну та практичну підготовку, а місто закупило необхідний інвентар.

Фото: Управління освіти ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!