У США внесли Україну до переліку країн, куди не варто подорожувати

1396 0
У повідомленні вказується на дуже високий рівень захворюваності на Covid-19 в країні.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

Через поширення Covid-19 Держдеп США вніс Україну до переліку країн, куди не варто подорожувати. Про це йдеться на сайті державного департаменту США та Центру контролю та профілактики захворювань США (CDC).

Дослівно повідомлення Держдепу звучить так: «Не їздіть в Україну через Covid-19»

Читайте також: Посольство США планує збудувати у Львові Аmerica Нouse

Центри контролю та профілактики захворювань США оприлюднили повідомлення про четвертий рівень загрози здоров'ю під час подорожей в Україну через коронавірус, указавши на дуже високий рівень захворюваності на COVID-19 в країні.

У Центрі зазначають, якщо необхідно поїхати в Україну, варто зробити повне щеплення перед поїздкою. Всі мандрівники повинні носити маски, триматися на відстані 6 футів (1,8 м) від інших, уникати скупчення людей і мити руки.

Уточнюється, що через поточну ситуацію в Україні навіть повністю вакциновані мандрівники можуть піддаватися ризику зараження і поширення варіантів Covid-19.

Додамо, у центрі Львова повірена у справах США в Україні Крістіна Квін разом із мером міста Андрієм Садовим висадили рожевоквітний каштан. Дерево посадили на площі Ринок біля ратуші,на місці зрізаного мертвого каштана.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!