У суботу «Карпати» Львів – «Карпати» Галич. Гра обіцяє бути дуже цікавою

1019 0
Леви повертаються. Ваша підтримка дуже важлива для «зелено-білих».
Фото: «Карпати» Львів

Фото: «Карпати» Львів

У суботу, 18 вересня, на стадіоні «Україна» на вболівальників чекає безкомпромісний футбол – «Карпати» Львів прийматимуть «Карпати» Галич.

Зустріч двох «Карпат» знову обіцяє захоплюючу боротьбу, адже обидві команди поруч в турнірній таблиці. Інтриги додає те, що команду з Галича очолює колишній футболіст львівських «Карпат» Любомир Вовчук, а в складі гостей – чимало вихованців львівського футболу.

Натомість, підопічні Андрія Тлумака після впевненої перемоги в останній домашній грі над ФК «Чернігів» (5:0) і перемоги над «Буковиною» з Чернівців на виїзді, намагатимуться закріпити успіх.

У кубковому протистоянні в серпні, львів’яни вже здобували перемогу над «Карпатами» з Галича 1:0. Переможний м’яч тоді забив Максим Гуменюк. Перед львівською командою стоїть чітке завдання – вихід до Першої ліги.

Додамо, що «Карпати» Львів цього сезону – переможець глядацьких симпатій. Подивитися на хорошу гру «Карпат» приходить найбільше вболівальників у Другій лізі України.

Початок матчу о 17:00, квитки в день матчу вартуватимуть – 40 і 60 гривень. Зараз онлайн – дешевше.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!