У трагічній аварії загинули двоє синів священника із Львівщини

68883 0
Аварія трапилася у ніч на 14 січня.
Фото: Поліція Рівненської області

Фото: Поліція Рівненської області

У ДТП на Рівненщині загинули двоє синів священника УГКЦ отця Григорія Пашка із Давидова Львівської області. Про це повідомляє Давидівська сільська територіальна громада.

«Висловлюємо щирі співчуття о. Григорію Пашко пароху храму УГКЦ Різдва Пресвятої Богородиці з приводу важкої втрати трагічно загиблих двох синів, які потрапили у смертельну ДТП в ніч на 14 січня. У цей важкий час ми низько схиляємо голову у скорботі», – йдеться у повідомленні.

Відомо, що двоє братів загинули на Рівненщині внаслідок ДТП. Смертельна аварія сталася сьогодні, 14 січня, близько першої ночі на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу селища Гоща.

Поліцейські встановили, що 31-річний львів’янин, водій автомобіля «Audi А5», не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та здійснив наїзд на металевий відбійник.

Внаслідок цього водій легковика загинув на місці. Пасажиру авто, рідному брату-однолітку медики «швидкої» надавали допомогу на місці події, однак, життя його врятувати не вдалося. Іще дві пасажирки, 27-річні жительки Львова, доставлені до лікарні. Їх із різними нетяжкими травмами госпіталізували у нейрохірургічне відділення Рівненської центральної міської лікарні.

Як стало відомо Tvoemisto.tv пізніше, у ДТП загинули близнюки Іван та Тарас. Обидвоє працювали в ІТ сфері і були висококваліфікованими працівники. Тарас був front-end розробником, а Іван – сеньйор дизайнером, певний період він працював в Лондонському офісі однієї з ІТ-компаній. 

Парастас за синами відбудеться сьогодні о 20:00 год у с. Давидів, а прощальна служба – 15 січня о 12:00 у с. Давидів.

Фото Рівненської поліції

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!