У центрах вакцинації на Львівщині ще півтори тисячі людей отримали щеплення від Covid-19

1588 0
23-24 червня працюватимуть центри вакцинації у ТЦ «Форум Львів», ТЦ «Victoria Gardens», Ліцей Львівський (вул. Лисинецька, 3) з 16:00 до 19:00.
Фото: nus.org.ua

Фото: nus.org.ua

За два дні роботи центрів вакцинації населення на Львівщині, 19 та 21 червня, щеплення від коронавірусу отримала 1521 людина. Як повідомляють у департаменті охорони здоров’я Львівської ОДА, усі хто вакцинувався, почуваються добре.

Загалом від початку роботи центрів там отримали щеплення 10 634 людини. Як зазначала раніше експертка департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА з пульмонології Надія Рудницька, максимально захиститися від важких наслідків хвороби допоможе лише щеплення. Вакцинація не виключає ризик захворіти, проте зменшує імовірність важкого перебігу хвороби та постковідної реабілітації.

Читайте також: МОЗ заборонило проводити вакцинацію публічних осіб залишковими дозами Рfizer

Нагадаємо, що 23-24 червня працюватимуть центри вакцинації у ТЦ «Форум Львів», ТЦ «Victoria Gardens», Ліцей Львівський (вул. Лисинецька, 3) з 16:00 до 19:00. При собі необхідно мати документ, що посвідчує особу, та бути зареєстрованим у списку очікування додатку «Дія».

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!