У Львові запрацює мультифункціональна бібліотека УКУ. Програма відкриття

7310 0
10 вересня відбудеться відкриття Центру Митрополита Андрея Шептицького Українського католицького університету.
Візуалізація: Український католицький університет

Візуалізація: Український католицький університет

На сайті УКУ оприлюднили програму урочистостей:

Сучасна бібліотека – це не лише місце, де зберігають і читають книжки: це вільний простір, де вони промовляють до читачів. За таким принципом буде організований Центр Митрополита Андрея Шептицького, який споруджує на вулиці Козельницькій, 2а біля Стрийського парку Український католицький університет.

Будівництво завершать восени: інформаційно-ресурсний центр, що об’єднає сучасну бібліотеку, майданчик для проведення культурних заходів і наукових конференцій, відчинить двері для відвідувачів. Працюватиме він не лише для спільноти УКУ, а для всіх охочих.

Про філософію Центру ШептицькогоTvoemisto.tv розповів його директор Олег Яськів у інтерв’ю: Бібліотека мрії: Новий інформаційно-ресурсний центр УКУ в запитаннях і відповідях


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!