У відреставрованому Вірменському дворику провалилася бруківка. Фото

2230 0
У Вірменському подвір’ї у центрі Львова, яке оновили минулого року, провалилася кам’яна куля та бруківка.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив львовознавець та екскурсовод Петро Радковець.

Читайте також: Люди твого міста: Батяри Радковці про Львів-Вавилон

Як повідомили в управлінні охорони історичного середовища, просідання, яке утворилось у Вірменському дворику, підрядна організація усунула.

«Підрядна організація дала гарантійний термін по цьому дворику 5 років. Підрядник попередив, що такі просідання місцями є можливі, бо там були глибокі розкопки – на глибину 4-5 м. Після зливи та дощів незначні просідання можуть бути. Підрядники все усунули ще вчора, коли побачили. Всі роботи підрядник виконав своїм коштом, оскільки вони дали гарантію на 5 років і вони 5 років будуть за цим слідкувати. Під бруківкою є піщана подушка, яка може давати незначне просідання, адже це не бетон», – розповіла Мар’яна Мороз, в.о. начальника управління охорони історичного середовища ЛМР.

Читайте також: Зелень замість автівок. Біля Катедри висадять дерева у контейнерах: візуалізація

Нагадаємо, Вірменський дворик був оновлений минулого року та повністю відреставрований.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!