У всіх школах Львова відновили навчання

1494 0
Раніше у кількох навчальних закладах призупиняли навчання, через поширення захворюваності на грип та ГРВІ.
Фото: uezd.com.ua

Фото: uezd.com.ua

Від сьогодні, 26 лютого, усі школи Львова відновлюють навчальний процес, який тимчасово призупиняли через поширення серед учнів захворювання на грип та ГРВІ. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«На п’ятницю в 20 навчальних закладах призупинено навчальний процес. У п’ятницю, 23 лютого, відсутність учнів сягає приблизно від 18% до 20% зі слів батьків через хворобу. Ті навчальні заклади, у яких було призупинено навчальний процес, у понеділок приступають до навчання. Рішення про призупинення навчання було правильним, оскільки це допомогло нам розірвати ланцюг захворюваності», – сказала очільниця управління освіти міської ради Зоряна Довганик.

Читайте також: Математика англійською, географія французькою. Як львівська гімназія стала командою інноваторів

В управлінні освіти продовжать моніторити ситуацію щодо відсутності дітей у навчальних закладах міста через захворювання на грип та ГРВІ..


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!