У зоні АТО загинув вихованець львівського «Дударика» Василь Сліпак

2147 0
У зоні проведення Антитерорестичної операції загинув відомий оперний співак Василь Сліпак. У зоні АТО він перебував як доброволець.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив головний редактор Цензор.нет Юрій Бутусов.

«Василь Сліпак, оперний співак зі світовим ім’ям, який 19 років жив у Франції, працював у Паризькій опері, але з початком російської агресії кинув європейську кар’єру та повернувся захищати Батьківщину, загинув на фронті під Донецьком у лавах Правого сектору. Воїн-доброволець Василь Сліпак став зразком громадянина та патріота», – написав Юрій Бутусов.

Василь Сліпак був вихованцем Львівської хорової капели «Дударик» також  закінчив Львівську консерваторію (зараз - Музична академія ім. М. Лисенка) у 1997 році. Він був запрошений до Паризької опери після завершення навчання.  

 

Опублікувала Мар’яна Федина

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!