Абітурієнти отримали результати ЗНО з чотирьох предметів

1445 0
У разі виникнення сумніву щодо правильності результату можна подати апеляційну заяву.
Фото: huffingtonpost.com

Фото: huffingtonpost.com

Стали відомі результати зовнішнього незалежного оцінювання та державної підсумкової атестації з української мови, української мови і літератури, історії України та біології. Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Сьогодні на інформаційних сторінках учасників розмістили результати ЗНО/ДПА з української мови, української мови і літератури, історії України та біології. Учасники можуть також завантажити картки результатів і сканкопії бланків відповідей із цих предметів

Читайте також: Стали відомі порогові бали ЗНО з української мови, історії, біології та географії

Учасники ЗНО, які цього року складали тест з української мови і літератури, отримали два результати за шкалою 100-200 балів: з української мови і з української мови та літератури. Кожен із цих результатів учасник тестування зможе використовувати під час вступної кампанії залежно від умов прийому до закладу вищої освіти.

Якщо виникають сумніви щодо правильності результату, то учасник/учасниця ЗНО може подати апеляційну заяву в письмовій формі до Українського центру оцінювання якості освіти протягом 5 календарних днів від дня офіційного оголошення результатів з цих предметів, ураховуючи день оголошення. Останній день подання таких заяв щодо результатів ЗНО з української мови, української мови і літератури, історії України та біології – 29 червня. У результаті розгляду апеляційної заяви визначений раніше результат можуть залишити без змін, змінити у бік як збільшення чи зменшення кількості балів.

Читайте також: ЗНО у Львові в умовах карантину. Як це було

Додамо, що ознайомитися з таблицями переведення тестових балів у рейтингову оцінку (за шкалою 100−200 балів) і таблицями відповідності тестових балів оцінкам рівнів навчальних досягнень (за шкалою 1–12 балів) можна в розділі ЗНО-2021.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!