Угорщина першою з країн ЄС визнала українські паспорти вакцинації

1300 0
З вітчизняними свідоцтвами про повну вакцинацію українці зможуть їхати до Угорщини з 11 червня.
Фото: vechirniy.kyiv.ua

Фото: vechirniy.kyiv.ua

Угорщина першою з країн Європейського Союзу визнала українські свідоцтва про вакцинацію від Covid-19. Про це у своєму Twitter повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Читайте також: Щеплені від Сovid-19 можуть отримати міжнародне свідоцтво про вакцинацію. Як це зробити

«Україна і Угорщина взаємно визнали свідоцтва про вакцинацію від Covid-19», – написав Дмитро Кулеба.

За його словами, з 11 червня українці зможуть подорожувати до Угорщини з вітчизняними свідоцтвами про повну вакцинацію від захворювання.

Нагадаємо, що з початком вакцинації у світі заговорили про так звані Covid-паспорти. Tvoemisto.tv з'ясовувало, що це таке і як може вплинути на можливість пересуватись Європою і світом. Детальніше про це читайте у матеріалі. Окрім цього, Україна бере участь у двох робочих групах щодо запровадження Covid-сертифікатів – від Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) та від Європейського союзу (ЄС). Влада буде готова запустити документи з 1 липня.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!