На правах реклами

Україна буде фаворитом першого матчу кваліфікації до ЧС-2022 з футболу

1488 0
Календар відбору на ЧС-2022 складено так, що вже у березні цього року українська команда проведе одразу три матчі протягом тижня, і два з них – будуть домашніми.

Збірна України готується до старту кваліфікаційного циклу до чемпіонату світу з футболу в 2022 році, і перші домашні поєдинки відбору підопічні Андрія Шевченка проведуть у Києві.

Календар відбору на ЧС-2022 складено так, що вже у березні цього року українська команда проведе одразу три матчі протягом тижня, і два з них – будуть домашніми. Раніше вони мали пройти у Львові, однак пізніше їх через Covid-19 перенесли до Києва.

Перша домашня гра підопічних Андрія Шевченка у відборі на Мундіаль відбудеться 28 березня, а суперником українців стане команда Фінляндії. Незважаючи на те, що фіни – міцна збірна, яка потрапила до фінальної частини європейської першості, експерти все ж вважають явним фаворитом цієї баталії господарів поля, і беттинг-аналітики – не виключення. Наприклад, за даними відомої компанії «Олімп» шанси українців на перемогу майже в два рази вищі за вірогідність успіху гостей з Фінляндії. Якщо скачати Олімп в вигляді додатку на будь-яку зручну платформі, то можна переконатися, що на перемогу «Жовто-блакитних» цей букмекер пропонує коефіцієнт 1.80 (що при конвертації у відсотки дає приблизно 55%). А от шанси фінської команди оцінені коефіцієнтом 4.00, що можна конвертувати лише у 25% вірогідності.

Якщо в першому домашньому матчі у відборі на ЧС-2022 експерти вірять в українську команду, то в першому виїзному поєдинку кваліфікації ситуація зовсім інша. І не дивно, адже суперником команди Шевченка у цій грі, яка запланована на 24 березня, буде діючий чемпіон світу – збірна Франції.

В грі з французами букмекерська контора Олімп дає українцям лише 11% шансів на перемогу, а на те, що гра завершиться внічию, на думку експертів, є приблизно 22% шансів. А от вірогідність того, що Франція переможе в стартовому поєдинку відбіркового циклу, дуже висока – понад 70%, якщо перевести коефіцієнт, запропонований бетинг-компанією – 1.35, саме у відсоткову площину.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!