Україна і Туреччина погодили дату відновлення поїздок між країнами

2563 0
Туреччина – одна із найпопулярніших країн з морським відпочинком для українців, зокрема і львів’ян.
Фото: Економічна правда

Фото: Економічна правда

Україна і Туреччина домовилися про відновлення поїздок. Про це повідомляє пресслужба Міністерства закордонних справ.  

За повідомленням, про це йшлося під час телефонної розмови міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби з головою МЗС Туреччини Мевлютом Чавушоглу.

«Очільник МЗС Туреччини поінформував про рішення турецької сторони відкрити свої кордони для іноземних туристів та відновити регулярні пасажирські перевезення з Україною з 1 липня поточного року. Він також запевнив, що його країна створить всі необхідні умови для безпечного відпочинку українських громадян влітку», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Які країни відкриють свої кордони цього літа. Перелік і дати

Додамо, що Туреччина – одна із найпопулярніших країн із морським відпочинком для українців, зокрема і львів’ян. Детальніше про те, чи поїдуть цьогоріч львів’яни на море та коли туристична галузь відновить свою повноцінну роботу, можна дізнатися за посиланням.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!