Україна й Туреччина розпочали переговори про відновлення туристичних подорожей та авіасполучення

1980 0
Літаки можуть полетіти вже у липні.
Фото: Економічна правда

Фото: Економічна правда

Українські і турецькі дипломати розпочали переговори про відновлення туристичних подорожей та авіасполучення. Про це повідомляє пресслужба Міністерства закордонних справ України.

Сьогодні, 25 травня, відбулася зустріч заступника глави МЗС Василя Боднара з послом Туреччини Ягмуром Гюльдере, за підсумками якої домовилися започаткувати процедури, пов’язані з відновленням авіасполучення між Україною та Туреччиною. Також йшлося про переговорний процес між компетентними органами влади двох країни стосовно туристичних подорожей.

Читайте також: Чорногорія заявила, що подолала коронавірус

Василь Боднар зазначив, що країни працюють, аби запустити авіасполучення вже у липні.

Нагадаємо, згідно з урядовим планом поступового виходу з карантину, з 15 червня в Україні мають відновити авіаперельотиа країни напрацьовують модель відкриття кордонів, деякі планують повністю вийти з карантину найближчим часом.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!