Український фільм «Атлантида» виходить на екрани США

1574 0
Рецензію на фільм опублікували The New York Times.
фото: itc.ua

фото: itc.ua

Український фільм «Атлантида» режисера Валентина Васяновича виходить в американський прокат. Про це повідомляють на Фейсбуку стрічки.

Рецензію на фільм опублікували The New York Times. Автор Гленн Кенні вдало підмічає особливості фільму. Зокрема нетипову для антиутопії прив’язку до реальності та візуальний стиль.

Читайте також: Які фільми знімали у Львові? Перелік кінострічок

Прем‘єра «Атлантиди» відбудеться завтра у Metrograph – одному з незалежних кінотеатрів у Нью-Йорку.

Нагадаємо, що кінострічка «Атлантида» представить Україну на напрестижнішій премії в кіноматографі США «Оскар». Напередодні фільм потрапив у лонгліст премії Європейської кіноакадемії, так званого «європейського Оскара».

У стрічці «Атлантида» події розгортаються на Донбасі. Він розповідає про життя Донбасу після майбутньої перемоги України у війні з Росією і повернення окупованих територій. 2025-й, після закінчення війни пройшов рік. Територія Донбасу визнана непридатною для проживання, а навколишнє середовище настільки спустошене, що зміни здаються неможливими.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!