Укрзалізниця відновлює курсування потягу Львів – Ужгород, який скасували більше року тому

5307 0
Потягом львів’яни зможуть дістатися до містечок і сіл Закарпаття та Карпат для відпочинку.
Фото: Укрзалізниця/Telegram

Фото: Укрзалізниця/Telegram

З 16 квітня на Львівській залізниці відновлюється рух регіонального поїзда № 829/830 сполученням Львів – Ужгород, повідомляє Укрзалізниця.

Читайте також: Укрзалізниця скасувала низку рейсів на Захід України і запланувала додатковий поїзд зі Львова

Скасований понад рік тому поїзд відновлять з метою сполучити чи не найбільш привабливі міста і містечка Закарпаття та Карпат для безпечного весняного відпочинку в горах без скупчення людей.

Поїзд вирушатиме з Ужгорода о 05:13 щоденно окрім середи, прибуваючи до Львова о 10:59. Зворотній рейс зі Львова вирушатиме щоденно окрім вівторка о 16:37, прибуваючи до столиці Закарпаття о 22:22.

Поїзд курсуватиме із зупинками на станціях Миколаїв-Дністровський, Стрий, Сколе, Тухля, Славсько, Лавочне, з.п. Опорець, Воловець, Свалява, з.п. Карпати, Мукачеве, Батьово, Чоп.

Читайте також: «Укрзалізниця» у 2021-му щомісяця збільшуватиме вартість проїзду

Вартість проїзду залишиться максимально доступною – до 75 грн, при цьому восьмивагонний поїзд матиме достатньо місця для зручної і безпечної розсадки кількох сотень пасажирів.

Укрзалізниця слідкуватиме за ретельною дезінфекцією контактних поверхонь поїзда перед кожним рейсом та нагадує про обов'язковість маскового режиму для максимально безпечної подорожі.

Нагадаємо, Львівська область за показниками та індикаторами захворюваності з 25 березня перейшла до червоного рівня епіднебезпеки. Укрзалізниця планувала не обмежувати висадку та посадку пасажирів у Львівській області, яку оголосили «червоною» зоною. Але Укрзалізниця тимчасово скоротила кількість рейсів на захід України через низький попит.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!