Укрзалізниця випустить у рейси електричку з місцями для велосипедів

1536 0
Наступним кроком має стати підвищення інклюзивності приміських поїздів.
Фото: wallpaper-kid.com

Фото: wallpaper-kid.com

Укрзалізниця випустить у рейси електричку, адаптовану для перевезення велосипедів. Так, компанія завершує капітально-відновлювальний ремонт чергового електропоїзда для регіональної філії «Південно-Західна залізниця». Новаціями є спеціальні тримачі для перевезення велосипедів.

«Упродовж найближчого часу десять відремонтованих вагонів будуть прийняті в експлуатацію залізницею та виїдуть на колію для якісного обслуговування пасажирів. При плануванні ремонтів Укрзалізниця прийняла рішення обладнати вагони місцями для перевезень велосипедів, а також збільшити зручність користування. Кріплення для велосипедів знаходяться в першому та десятому вагонах», – йдеться в повідомленні пресслужби УЗ.

Читайте також: Зі Львова до моря курсуватимуть сезонні потяги. Розклад

Наступним кроком має стати підвищення інклюзивності приміських поїздів.

Окрім капітального ремонту, для зручності пасажирів встановили блоки сидінь із покращеними ергономічними властивостями, вагони обладнали сучасним освітленням, тонованими склопакетами.

Також у вагонах встановили нову сучасну пожежну сигналізацію з датчиками на вогонь і задимлення, відеонагляд для попередження вандалізму. Вагон облаштований відеокамерами по зовнішньому периметру і в голові поїзда.

Додамо, що упродовж 2021 запланували капітально-відновлювальним ремонтом оновити 40 секцій електропоїздів, 11 секцій – капітальними ремонтами. В умовах депо передбачили виконати капітальний ремонт 25 секцій електропоїздів та 4 дизель-поїздів.

Читайте також: Як зі Львова доїхати потягом за кордон – усі можливі напрямки. Розклад руху, вартість

Нагадаємо, що два роки тому Укрзалізниця перевозити велосипеди не тільки у нічних поїздах, але й у потягах Інтерсіті та Інтерсіті+

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!