УКУ очолив рейтинг вишів з найбільшим середнім балом ЗНО при вступі

7113 0
До рейтингу включили 200 закладів вищої освіти.
фото: Дем’ян Лінник

фото: Дем’ян Лінник

Український католицький університет очолив рейтинг закладів вищої освіти з найбільшим середнім балом ЗНО при вступі. Відповідні дані опублікували на сайті Освіта.UA.

Інформаційна система склала рейтинг закладів вищої освіти за показником середнього балу ЗНО абітурієнтів, яких в 2019 році зарахували до вишів на навчання за кошти, тобто за контрактом. Середній бал вступника на бакалаврські програми на контракт в УКУ у 2019 році склав 183,72 бали.

На другому місці у рейтингу українських вишів – Києво-Могилянська академія. Вона відстає від УКУ трохи більше, ніж на 9 балів, – із результатом 173,99.

Читайте також: У Стрийському парку замалювали мурал, який створили студенти УКУ

Додамо, що до рейтингу включили 200 закладів вищої освіти, що мають найбільший показник «Середній бал ЗНО на контракт». Натомість не включали заклади вищої освіти, до яких у 2019 році зарахували менше 20 осіб на контракт, а також окремі структурні підрозділи навчальних закладів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!