Уряд дозволив не проходити самоізоляцію тим, хто приїжджає з-за кордону й має ПЛР-тест

20967 0
Крім того, уряд звільнив від самоізоляції деяких вступників до вищих навчальних закладів.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

Тих, хто повернувся з-за кордону, але має негативний ПЛР-тест на коронавірус, звільнили від самоізоляції. Таке рішення сьогодні, 25 червня, ухвалили на засіданні Кабміну.

Крім того, уряд звільнив від самоізоляції вступників до вищих навчальних закладів, які вступають через центри «Крим-Україна» і «Донбас-Україна».

Читайте також: Ви порушили самоізоляцію або Що за глюк з додатком «Дій вдома»

Нагадаємо, уряд ввів обов‘язкову обсервацію для українців, що повернулися з-за кордону, а також зобов’язав до самоізоляції людей, яким виповнилось 60 і більше років. Своєю чергою у Мінцифри розробило додаток «Дій вдома», в якому мають зареєструватися всіх, кого зобов’язали до самоізоляції чи обсервації.

15 червня Кабінет міністрів дозволив відкрити пункти пропуску в міжнародних аеропортах України та в’їзд самих іноземців та звільнив від 14-денної самоізоляції українців, які повертаються з Польщі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!