У львівському парку культури запрацювала кімната матері та дитини. Фото

4732 0
Проект кімнати брав участь в конкурсі «Громадського бюджету» 2016 року.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

У Львові відкрили кімнату матері та дитини в Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького, повідомляється на Facebook-сторінці парку.

«Ми щиро радіємо, що ця важлива локація нарешті запрацювала і дуже тішимось, що мамам з найменшенькими дітками буде зручно і затишно в парку. Щиро дякуємо усім, хто підтримав цей проект і допомагав з його втіленням», – зазначили в парку.

Читайте також: 19 дружніх до дітей закладів харчування у Львові. 

У коментарі Tvoemisto.tv керівник відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» Орест Файфурка уточнив, що на відкриття кімнати матері та дитини з міського бюджету витратили близько 197 тис. гривень. Проект облаштування кімнати брав участь в конкурсі «Громадського бюджету» 2016 року.

Читайте також: 7 кафе у Львові, де зручно відпочивати з дітьми

Зазначимо, в амбулаторіях та поліклініках Львова можуть облаштувати кімнати матері та дитини. Відповідна петиція набрала необхідні 500 підписів мешканців Львова.

Нагадаємо, у львівській дитячій лікарні «Охматдит» відкрили першу в Україні Сімейну кімнату Рональда МакДональда, де сім'я може провести час із дитиною й перепочити.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!