В Україні почалась реєстрація на додаткову сесію ЗНО

1183 0
Зареєструватися для участі в ЗНО можуть люди, які з поважних причин не змогли зареєструватись для участі в основному зовнішньому незалежному оцінюванні.
фото: racorn/Depositphotos

фото: racorn/Depositphotos

В Україні розпочався період додаткової реєстрації для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році. Додаткова реєстрація триватиме до 18 травня, повідомляє Освіта.юа.

Читайте також: Чи можна буде на ЗНО-2021 показати паспорт у додатку «Дія»

Упродовж цього періоду зареєструватися для участі в ЗНО можуть певні категорії осіб, які з поважних причин не змогли зареєструватись для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

Таким особам до стандартного комплекту документів потрібно додати заяву (у довільній формі) щодо надання можливості пройти тестування під час додаткової сесії та документ, що підтверджує право особи на реєстрацію для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні під час додаткового періоду.

Читайте також: Хто та як складатиме обов’язкове ЗНО з математики у 2021 році. Роз’яснення

Нагадаємо, Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання почнеться 21 травня тестуванням з хімії і завершиться 15 червня тестуванням з географії. Детальніше читайте за посиланнямДодаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 р. відбудеться з 29 червня до 16 липня за окремим графіком.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!