В УКУ об’єднали програми з журналістики та медіакомунікацій у Школу та призначили нового директора

3111 1
Школу журналістики УКУ створили у 2010 році, а через два роки відкрили Магістерську програму з медіакомунікацій.
Фото: УКУ

Фото: УКУ

В Українському католицькому університеті у Львові об’єднали програми з журналістики та медіакомунікацій у Школу журналістики та медіакомунікацій та призначили керівником отця Андрія Шестака. Про це повідомляє пресслужба університету.

Читайте також: Що УКУ планує робити з недобудом біля податкової: три варіанти

Раніше ці дві магістерські програми були окремими підрозділами – Школою журналістики і програмою з медіакомунікацій, – й підпорядковувались факультету суспільних наук УКУ. Навчання на обох програмах тривало два роки й сюди могли вступити абітурієнти з будь-якою нежурналістською освітою.

Отець Андрій Шестак у 2015 році завершив теологічні студії у Тернопільській Вищій Духовній Семінарії, у червні 2018 – ліцензіатські студії із предмету «Інституційні соціальні комунікації» при Папському Університеті Святого Хреста в Римі.

Упродовж 2014–2015 років працював прес-секретарем Бучацької єпархії УГКЦ, а з 2015 до 2018 – офіційним фотографом та SMM-менеджером відділу випускників у Папському Університеті Святого Хреста. У 2016 році був координатором україномовного інформаційного центру Світових днів молоді у Кракові. У 2015-2018 роках співпрацював із Avvenire, Il Messaggero, Radio Vaticana. 2018 року почав працювати менеджером комунікацій Факультету суспільних наук та УКУ, а також викладав дисципліну «Церква і соціальні комунікації» на кафедрі медіакомунікацій УКУ.

Читайте також: Львів спить, Шептицький працює. Репортаж з першої цілодобової бібліотеки

Додамо, що Школу журналістики УКУ створили у 2010 році, а через два роки відкрили Магістерську програму з медіакомунікацій. Навчання на обох програмах було платним із, а частині студентів навчання покривали благодійники.


Читайте також:
11 Лютого, 2020 14:41
666 ... КАТОЛИЦЬКИЙ університет і журналістика ... цеплявааще ! ...
".. каждый выбирает для себя
женщину , религию , дорогу .
дьяволу служить иль Богу
каждый выбирает для себя .."
і цей "університет" саме це і пропонує , і служить і (...), і Богу ( за ваші гроші)... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!