Вчителька школяра, який загинув на водоспаді, перебуває у реанімації

22056 0
Стан 45-річної класної керівнички середньої важкості, вона потребує дообстеження.
Фото: Лікарня швидкої допомоги

Фото: Лікарня швидкої допомоги

45-річна класна керівничка 12-річного хлопця, який учора, 2 червня, загинув на водоспаді у Кам’янці, після серцевого нападу досі перебуває у реанімації у Сколівській центральній районній лікарні. Її стан середньої важкості. Про це Тvoemisto.tv повідомив директор Сколівської ЦРЛ Олег Андрусишин.

Читайте також: Класну керівничку школяра, який загинув на водоспаді, госпіталізували з серцевим нападом

«Учора після складної ситуації, яка трапилася на водоспаді, у нашу лікарню госпіталізували 45-річну вчительку. На даний момент її стан середньої важкості, вона потребує дообстеження», – каже Олег Андрусишин.

За його словами, жінку готують до комп’ютерної томографії. Наразі про перевід в іншу лікарню не йдеться.

«Жінка перебуватиме у нас, її ніде не перевозитимуть. Зараз їй потрібно зробити КТ. Коли буде результат, тоді вирішуватимемо, яким буде подальше лікування пацієнтки і де саме», – додав керівник Сокальської райлікарні.

Читайте також: Під час екскурсії на водоспаді загинув львівський школяр

Нагадаємо, учора, 2 червня, під час екскурсії на водоспад Кам’янка, що на Львівщині, загинув 12-річний учень 6-го класу школи №82. За даними рятувальників, випадок стався об 11:56. Як стало відомо, хлопчик надто близько підійшов до води, була швидка течія, він послизнувся і впав у воду. Службу порятунку повідомили про те, що дитина тоне. Пожежно-рятувальні відділення бензопилою розрізали дерево, за яке зачепився хлопчик. Школяра витягнули мотузками і передали медикам, але медики констатували смерть. Управління освіти створить комісію для розслідування цієї трагедії.

Учнів школи №82 відправилися на екскурсію на водоспад Кам’янка, супроводжували троє вчителів та двоє батьків. Вчителі та батьки надавали учневі допомогу, після того як він упав, і його витягнули із води до приїзду швидкої.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!