Мультфільми, пісні та цікава наука. Підбірка пізнавальних ютуб-каналів для дітей

32313 0
Можна навчитися малювати, послухати казки у виконанні відомих українських зірок, розгадувати загадки природи і просто мізкувати.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Tvoemisto.tv підготувало підбірку навчальних та розважальних ютуб-каналів для дітей із якісним контентом – пізнавальні, яскраві і корисні.

Онлайн радіо UA:Казки

Чому кенгуру стрибає, а кіт вмивається по обіді? Про це і не тільки можна дізнатися із казок Суспільного.У плей-листі можна знайти десятки казок різних народів світу, які озвучують зірки української сцени. До них можна завантажити розмальовки авторства ілюстраторки Жені Гайдамаки. 

Peekaboo Kidz

Цей індійський канал не залишить вас байдужими. Бо всі історії про еволюцію, винаходи та життя навколо нас розповідає Містер Бінокль. Зокрема, можна довідатися, звідки береться кашель та ще багато цікаво і популярного.

It’s Okay To Be Smart!

На цьому ютуб-каналі професора-науковця Джо Хансона діти знайдуть відповіді на банальні і оригінальні питання, на кшталт, «чому банан жовтий», і чи вміють собаки читати наші думки. Відео записані з тонким гумором і адаптовані до сучасного глядача. Тривалість пізнавальних сюжетів 5-7 хвилин.

Освіта дитини XXI століття

Канал наповнений повчальними казками та патріотичними мультфільмами. До прикладу, один із роликів розповідає про українську художницю Марію Примаченко, яка все життя ходила на милицях, але насправді літала у власній уяві.

Цікава наука

Тут можна подивитися найактуальнішу інформацію про те, як виникають пандемії та звідки взагалі беруться віруси. Контент часто оновлюється. І, звичайно, тут відповідь на питання, що з’явилося раніше: курка чи яйце. Канал наповнений науково-популярними, освітніми відео на різні наукові теми з фізики, астрономії, біології, географії та математики.

LearningUa

Це канал шкільної та дошкільної освіти. Тут можна знайти секрети множення, математичні лайфхаки, дізнатися про ліхтарики із пляшки, гарячий лід, а також навчитися робити торнадо. Також до уваги дітей онлайн-тести, інтерактивні завдання з математики, української мови та читання.

HeyKids - Дитячі пісні

Ютуб-канал пропонує переглядати відео з 3D-анімацією та музикою. Цей канал перенесе вас у дитячий садок, де дитина може і навчатися, і приспівувати, відпочиваючи вдома.

Ладоньки-Ладоньки - мультики українською мовою

Канал пропонує прості відео, за допомогою яких можна навчитися рахувати, дізнатися, як розмовляють тварини, та досліджувати реальний навколишній світ.

Телеканал ПЛЮСПЛЮС

На цьому ютуб-ресурсі ви знайдете велику кількість різних відео і навіть смачні дитячі рецепти. А ще – добірки «казок із татом». Також на каналі можна познайомитися із цукеркою.

Дитинство TV

Канал цікавих історій створений для малюків віком від 2-х до 8-ми років. Серед контенту є народні українські казки, дитячі пісні та колискові.

Книга-мандрівка. Україна

Як кажуть автори каналу, це перший український мультсеріал, заснований на реальних подіях та нереальних пригодах. Тут діти можуть, зокрема, дізнатися, хто допоміг Миколі Гоголю створити перше українське фентезі. Героями мультику є відомі українці, об’єкти та події.

Pencil TV/ How to draw

Цей канал допоможе дітям навчитися малювати. Тут зібрані різноманітні зразки образотворчого мистецтва. Діти зможуть переглядати короткі відеоуроки про те, як намалювати улюблену тварину, іграшку чи емоцію та дізнаються як зобразити троянду найбільш реалістично.

Novator film

Українська мультиплікаційна студія створила цікаві сюжети із пластиліну. «Моя країна Україна» - це краєзнавчий, пізнавальний, патріотичний анімаційний серіал. Кожна серія, як зазначають творці, це подорож Україною з легендами та історією рідного краю.

Clara Studio.tv

Християнська мультимедійна студія CLARA STUDIO створює пізнавальні передачі для дітей, зокрема на біблійні сюжети та виготовляє музичні відеокліпи на пісні дитячого гурту Ноїв Ковчег.

Dave and Ava - Nursery Rhymes and Baby Songs

Дейв - хлопчик, одягнений у щеня, а Ава - дівчинка, одягнена кошеням. Вони можуть стати друзями дітей, бо майстерно і музично, в ігровій формі, навчають алфавіту, цифр, форм, кольорів тощо.

Cocomelon - Nursery Rhymes

Канал містить 3D-анімації, які допомагають дошкільнятам вивчати літери, цифри, звуки тварин, кольори. Це справжній світ музики та емоцій.

Христина Гоголь



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!