Від сьогодні через Львів курсуватиме «Прикарпатський експрес»

5395 0
Поїзд зручно з’єднає одразу три туристичні регіони на заході України: Волинь, Галичину та Прикарпаття.
Фото: Фіртка

Фото: Фіртка

Від сьогодні, 29 травня, Укрзалізниця запустила «Прикарпатський експрес», що курсуватиме трьома туристичними регіонами Західної України. Поїзд курсуватиме сполученням Івано-Франківськ – Ківерці, через Львів та Луцьк, повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

Читайте також: Укрзалізниця у червні почне відновлювати міжнародні перевезення

Потяг №807/808 з Івано-Франківська з 29 травня курсуватиме щоденно, крім середи, і проходитиме через Калуш, Долину, Моршин, Стрий, Львів, Підзамче, Радехів, Стоянів, Горохів та Луцьк. До речі, зі Львова він відправлятиметься о 19:11.

У зворотному напрямку з Ківерців експрес вирушатиме з 31 травня щоденно, крім середи та четверга. Щочетверга він курсуватиме маршрутом Львів – Івано-Франківськ через Стрий, Моршин, Долина та Калуш. А з 2 червня кожної середи потяг №807/808 курсуватиме між Ківерцями та Львовом. До нашого міста поїзд прибуватиме о 09:51 год.

Обслуговуватиме маршрут український сучасний тривагонний дизель-поїзд виробництва Крюківського вагонобудівного заводу. Він обладнаний розетками, системою кондиціонування повітря та комфортний для пасажирів з інвалідністю.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!